luni, februarie 12, 2007

Avatare cu nume

Cum avatare cu nume frate ? ca eu nu am prea inteles tampenia asta ?

Vad ca se cauta tot felul de balarii dar in special avatare cu nume. Adica cum cu nume ? Sa'ti pui numele tau pe ele sau cum vine treaba asta ca's cam greu de cap. Cine dreaq vrea sa'si puna numele pe o poza ? Eu unul nu ... ;) banuiesc ca aia de'si tot scriu numele pe poze ca sa'ti personalizeze avatarele nu au auzit de zicala aia: "numele prostilor pe toate gardurile" hahaha...

Cu siguranta ca ai de cautati avatare cu nume duce'ti lipsa de personalitate si cautati alternative sa va cunoasca lumea ... prin avatare cu nume ... asta e o tampenie de zile mari, cine pu*a mea le'a mai inventat si pe astea.

Hai ca avatare cu mesaje mai merge, adica sa scrii un text pe ele... dar nici cu alea nu's de acord ce e aia ? ori e avatar ori e mesaj ? Avatarul prin sine nu trebuie sa transmita un mesaj direct sa citesca tot prostu ca sa inteleaga ceva, nu.

Un avatar trebuie sa fie simplu, sa'ti arate personalitatea sau un mesaj ascuns, sublim, subtil, etc... fiecare persoana care'ti vede avatarul i'si va da cu parerea in felul ei si va interpreta cum doreste imaginea... dar daca ai scris ceva pe ea sa dus dreaq tot farmecul ... si sansa voastra de a va remarca la fel ... suna a manele :) da, avatarele cu nume suna clar a manele !!!

Deci nu mai cautati "avatare cu nume" aici ca nu o sa gasiti... cautati in alta parte!

0 Comments: