joi, octombrie 15, 2009

Mariana Rosca. Informatii si poze cu Mariana Rosca + Video

Mariana Rosca este o ieseanca in varsta de 30 de ani, care sustine ca i-a sucit mintile lui Irinel Columbeanu. Este fosta stripteuza si asa-zisa femeie de afaceri.

Date generale despre Mariana Rosca

Anul nasterii: 1979
Locul nasterii: Iasi
Inaltime: 1.74 m
Greutate: 60 kg
Masuri: 100-65-95
Hobby-uri: fotografia, design-ul

Cine este Mariana Rosca?

Mariana Rosca este o aspiranta la titlul de "diva" in showbiz-ul romanesc. S-a nascut la Iasi in 1979 si s-a mutat in Bucuresti la doar 16 ani, incepand sa danseze prin cluburi.

A ajuns rapid o stripteuza apreciata, iar in perioada 2002-2003 a dansat in Austria.

Mariana sustine ca e "femeia buna la toate": "Stiu sa fac mobila, sa creez haine, vorbesc patru limbi straine si imi place arta fotografica".

Mariana Rosca nud

Mariana Rosca a stiut ca drumul spre celebritate incepe cu o sedinta foto nud...

In 2008, a participat la concursul "Ia-te in piept cu Simona Sensual" organizat de ziarul Libertatea, clasandu-se pe locul III cu bustul ei impresionant de 100 cm.

Ea a castigat atunci o excursie in Corfu, ratand insa sansa sa prezinte Vremea in cunoscutul tabloid.

Mariana Rosca si-a dorit sa treaca de la statutul de stripteuza la cel de femeie de afaceri: a inceput sa organizeze partide de vanatoare pentru "domni generosi", ajungand in curand in bratele unui milionar libanez.

In tara natala a logodnicului ei, ieseanca traieste ca o printesa: locuieste intr-un apartament de 1.5 milioane de dolari in centrul Beirutului, are doi servitori si o colectie de arta in valoare de peste 300.000 $.

Se stie ca Mariana a trecut prin mai multe operatii estetice pana sa ajunga la look-ul perfect de astazi: o rinoplastie si interventii de marire a sanilor si buzelor. De asemenea, si-a refacut dantura, in intregime din portelan, pretul ajungand la 50.000 $.

Mariana Rosca inainte de operatii

O banala "pitzipoanca": inainte de operatiile estetice, Mariana nu arata prea special. Doar atitudinea parea sa spuna "vreau un barbat celebru!"

Adevarata ascensiune spre faima a Marianei Rosca a inceput in octombrie 2009, cand in presa a aparut informatia ca Irinel Columbeanu a fost surprins de paparazzi facandu-i avansuri intr-un club.

Stirea a pornit un adevarat "razboi in declaratii" intre apetisanta ieseanca si Monica Columbeanu, care spusese in nenumarate randuri ca nu ar deranja-o sa fie inselata cu un "accesoriu" de-o noapte.

Asaltul lui Iri asupra blondei a continuat cu o intalnire romantica la salonul de masaj erotic al Laurei Andresan, unde miliardarul i-ar fi spus explicit ca vrea sa faca dragoste cu ea.

Dupa cateva pahare de energizant cu vodca, Irinel a sarutat-o unde nu o mai facuse niciun barbat pana atunci: la subrat!!!

Afaceristul nu a confirmat nimic din aceste detalii picante, spunand doar ca e satul ca femeile sa se foloseasca de numele lui pentru a ajunge faimoase. Se poate spune ca Mariana Rosca a reusit sa devina preferata tabloidelor, indiferent daca povestea ei e adevarata sau nu.

Pe 14 octombrie, Mariana a aparut in emisiunea "Happy Hour" de pe Pro TV, oferindu-le telespectatorilor si lui Maruta un numar de striptease in direct.

Poze cu Mariana Rosca

Mariana Rosca goala in cada

Mariana Rosca la Happy Hour

Foto: Libertatea; Pisipoanca; Happy Hour


Stiri despre Mariana Rosca

Mariana Rosca s-a dezbracat in emisiunea lui Maruta!

Dupa ce au aparut zeci de articole despre ea in presa, "blonda lui Iri", asa cum a fost poreclita Mariana Rosca, a decis sa apara la o emisiune televizata si sa discute despre cele doua intalniri pe care le-a avut cu miliardarul din Izvorani.

Mariana Rosca a fost admirata si de Monica Columbeanu

Se pare ca Monica si Mariana s-au intalnit acum un an la un concurs de frumusete care a avut loc in clubul Princess.

Irinel Columbeanu vrea sa faca dragoste cu alte femei

Dupa ce a fost jignita de Monica Columbeanu, ieseanca Mariana Rosca vine cu marturisiri socante in ceea ce il priveste pe sotul Monicai.

Video cu Mariana Rosca




Mariana Rosca topless

0 Comments: